mandag 8. februar 2010

Moelven 6-7 februar 2010

Lørdagen`s løp: Startet med hopp og med 2 riv og en hund som selv viste veien på slutten så ble det disk, er veldig fornøyd med selve fart og at vi nå er mer stabile på handling.

Agility løpet gikk bra helt til Vip fløy rett inn i slalåm på midten, og med at hun ikke sto igjen på felt så disket jeg meg selv. Er veldig fornøyd med starten av løpet, med fine korte svinger og ikke riv.
Åpen hopp på lørdag hadde vært bra hvis Dommeren hadde valgt rett rørinngang(så disk her også)

Men lag løpet fikk vi til feilfritt.
Søndagen:

Hopp3: Startet med riv på første hinder, men en knall runde ellers, ble en 9 plass.

Agility3: Ett riv og en vegring og 27 plass, men feltene satt.
Vip har hatt en del snurrer i helgen og det er jo ikke bra, tyder på at jeg må løpe fortere fra nå av.Hadde en ellers kjempe deilig hytte tur med Marianne og Rossi, og en avslappende helg med god mat og drikke.
Og stakkars Rossi som ikke fikk løpe å leke inne med de andre, de er jo så sære og bare ligger der å slapper av, og Vip som knurrer hver gang han prøvde seg, gjorde ikke helgen helt fullkommen for en liten tass med masse lek innabors, men utrolig deilig å kunne ha 4 hunder løse inne i hytta da de ligger i bur hele dagen på stevne.

1 kommentar:

  1. Selv om de andre både var sære som ikke gadd å bli med og leke -og Vip i tillegg satte en stopper for ethvert evt forsøk, tror jeg Rossi har kost seg masse i helga likevel, med at også Bella og Lassi var med ;-) Kjempedeilig og koselig hyttetur også -hvor både vi og bikkjene fikk slappet helt av på hytta. Og Rossi har fortsatt med å være flink og spise maten sin med èn gang nå -både igår og idag.. hjalp med Bella som stod "truende" bak han -klar til å overta maten om han forlot skåla..hehe. Så sånn sett også en flott "sosialiserings" helg for en liten og bortskjemt gutt som er vant til å være enebarn ;-)

    SvarSlett

Følgere