mandag 18. januar 2010

Trening`s helg 16-17 jan.

Lørdagen gikk så tregt, jeg gikk bare å venta på at klokka skulle bli 16 og vi kunne dra å trene, fikk tatt en skitur med Lassi og Vip på dagtid som resulterte i 2 fall denne gangen. Det går jo så fort og brems vet de ikke hva er.

Men kl 16 sto vi klar for Agility trening, Grethe S var allerede klar med Kaisa og hadde satt en hoppkobinasjon med bakombytte, fikk hjelpa henne litt før vi begynte å bygge felt kombinasjon, Titti, Marianne og jeg hadde alle forskjellige saker vi ville trene på så da var det bare å bygge ut i fra det og det bled en artig liten bane, felt trening tar jo som kjent tid, og ihverfall når man begynner med en ny type innlæring, noe Titti drev med, så det tok over en time før jeg kom inn på banen, men Vip skuffet ikke, ett par rettesettelser på feltene så sto hun som en påla igjen, og handlingsmessig var alt perfekt. En helt perfekt trening.

Søndagen var det kun Marianne og jeg som trente sammen, vi satte også denne gangen opp det vi sliter med på konkurranser. Fikk denne gangen også fortalt Vip hva stå betyr og da sto hun resten av treningen, t.o.m opp feltet noe vi ikke har gjort på ett år ihvertfall, så uansett hvor jeg var eller om det kom en ball flyvende så sto hun. Vi prøvde å sette opp kombinasjoner med hinderdiskriminering, fart og vanskelige slalom innganger, men hundene gikk ikke i fella, så da fant vi ut at treningen er over, istedenfor å prøve å feile for å ha noe å trene på, så ga vi oss på topp, noe hundene ikke var helt enig i.

2 kommentarer:

  1. Herlig med sånne perfekte treninger :-)

    SvarSlett
  2. Ja -har vært to flott treningsdager -ikke minst søndagen hvor begge bikkjene var såå på oss og med -og virkelig viste hva de kan! Ikke helt lett å gi seg når Rossi var sååå ivrig -men samtidig utrolig gøy også.
    Takk for utfordringa om å bli med på skitur igår da vi droppa treninga -skjønner nå hvorfor du er ofte på jordet på skitur med de.. blir GJERNE med og låner Lassi igjen -var kjempegøy!! Og veeeeldig god trening for Rossi som var liiiiitt sliten da vi kom hjem etter både skitur og Bellas løpetid.. ;-)

    SvarSlett

Følgere